Opinie


09.01.2008, Anna Olczyk

Cieszę się, że znalazłam takie miejsce wypoczynku jak "Danusia", cisza, spokój, jedzenie jak marzenie, czegóż chcieć więcej... chyba tylko tego, aby móc przyjechać tu za rok :) Pozdrawiamy i dziękujemy wszystkim pracownikom "Danusi". Specjalne pozdrowienia od mojej córeczki Magdy dla pani Natalki i pani Eli :)

20.07.2008, Anders piotr

bardzo miła obsługa,smaczna kuchnia,czysto,polecam,szczególnie rodzinom o niezbyt grubych portfelach

20.08.2008, Marszałek Krzysztof i Marta

Pozdrawiamy właścicieli ośrodka oraz cały personel. Idealne miejsce na wypoczynek dla rodzin z dziecmi. Już piąty raz odpoczywaliśmy nad naszym morzem, ale nigdzie nie czuliśmy się lepiej. Kuchnia wyśmienita, obsługa również. Dla dzieci plac zabaw i świetlica jest świetnym pomysłem. Nie wiem co będzie za rok, ale jak pojedziemy nad morze to tylko do "Danusi". Jeszcze raz pozdrawiamy i zapraszamy do nas w góry. Dziękujemy.

14.09.2008, Pisarska

Zgadzam się z opiniami. Właścicielka bardzo miła, personel również. Jedzenie było wspaniałe - porcje XXL :P Miło, czysto, bezpiecznie. Polecam.

08.10.2008, goscie z 22

pozdrawiamy właścicielkę oraz cały personel dziękujemy za wszystkie starania aby pobyt w "Danusi " był dla nas udany. Polecamy ten dom wczasowy włascicielka bardzo miła i życzliwa, posiłki bardzo smaczne i syte ,sympatyczna obsługa , pokoje bardzo przyjemne. połozenie "Danusi" jest z jednej strony w cichym miejscu ale wszędzie stosunkowo blisko czy do plaży czy do centrum miejscowości dlatego polecamy ten ośrodek

29.10.2008, Kosiarka

Dziękujemy za wspaniały pobyt!!! Przemiła obsługa, pyszne jedzonko, przytulne i czyste pokoje... Można by tak długo wymieniac! Dziekujemy i do zobaczenia pewnie za rok:)))Pozdrawiamy J.T.O. Koszara

08.01.2009, PIOTREK I MICHALINA

Wszystko tak jak powinno być dziękujemy za miły wypoczynek oraz smaczne jedzonko (polecamy wszystkim bo naprawde warto) GOŚCIE Z RZESZOWA

07.04.2009, MICHAŁ,ASIA I MARTA

Dziękujemy bardzo za bardzo miły i udany pobyt w Danusi.Brdzo polecamy to miejsce ponieważ odpoczynek tam to prawdziwy relaks.Pozdrawia rodzina z Zabrza.

08.04.2009, Gaj Dorota

Bardzo udany pobyt ,miła atmosfera ,przepyszne posiłki, badzo miła obsługa w kuchni oraz przesympatyczna włascicielka serdecznie polecamy naprawde warto Dorota,Janusz ,Łukasz Gaj .Pozdrawiamy wszystkich serdecznie

08.06.2009, Sochaczew

Byliśmy w czerwcu.Do morza blisko.Miejscowość bardzo ładna. Była super pogoda, a oprócz tego wszystko nam się podobało.Przemiła gospodyni i obsługa."Wypasione" super śniadania i smaczne obiady.Pokoje czyste. Miła obsługa.Mam nadzieję,że w 2010 przyjedziemy na dłużej niż tydzień.Pozdrawiamy pani Helenko :) Marzena i Andrzej z Sochaczewa

18.06.2009, Basia

Dziękujemy bardzo za bardzo miły i udany pobyt w DANUSI.Posiłki bardzo smaczne,obsługa bardzo miła.Pozdrawiamy serdecznie

10.10.2009, Krakowianki

Wypoczynek kompletnie bezstresowy - lepiej niż się obie spodziewałyśmy. Pokoje czyściutkie, wszyscy uśmiechnięci i życzliwi. Jedzenia dużo i bardzo dobrze - miałyśmy zamiar wziąć połówki, bo nie mogłyśmy zmieścić tego całego ogromu dobra :)) gorrrrąco polecamy!!

31.10.2009, l TWORUS

6,24,2009, BARDZO MIŁO SPEDZONY CZAS MIŁA OBSŁUGA KUCHNIA WSPANIAŁA , ZAWITAMY TAM W 2010 NAPEWNO

31.10.2009, WERONIKA

BYŁO BARDZO MIŁO I JEDZENIE SMACZNE I OBSŁUGA WSPANIAŁA .BARDZO BLISKO WSZEDZIE I DO MORZA I NA MIASTO MILE WPOMINAM , WERONIKA OSWIECIM

08.12.2009, ŁOMŻA

WITAMY B. SERDECZNIE. JESZCZE RAZ DZIĘKUJEMY ZA MIŁY POBYT, MIŁA OBSŁUGĘ I SMACZNE JEDZONKO - NASZE GUSTA, POKOJE OK NIC NIE BRAKUJE, CZYSTO I PRZYJEMNIE, BLISKO DO MORZA I NA WYPADY, BARDZO SERDECZNIE POZDRAWIAMY PANIĄ WRAZ Z MĘŻEM, PANIĄ NATALKĘ I PATRYCJĘ, KTÓRE TAK DZIELNIE SIĘ UWIJAŁY, PANI KUCHARCE ŻYCZYMY ZDRÓWKA NO I OCZYWIŚCIE POZDRAWIAMY PIESKI!

18.07.2010, TWORUS

I TYM ROKU SPĘDZILISMY BARDZO FAJNIE CZAS U P.HELENKI MILO JAK ZAWSZE I CZYSTO I SMACZNE POSILKI MYSLE ZE I 3 RAZ Z KOLEI ZAGOSCIMY U P. HELENKI POZDRAWIAMY A,L. TWORUS OSWIĘCIM

24.07.2010, Iwaniec

Każdemu polecam wczasy u p.Helenki. Było super. Jedzonko smaczne i do syta. Pokoje czyściutkie i niezwykła obsługa. Super było i czas szybko zleciał. Naprawdę polecam. Wanda i Staszek, Ula i Marek z Jaworzna

25.07.2010, Justyna i Norbert

Wczasy w domu wczasowym "Danusia" były bardzo udane- spokojna okolica, pokój bardzo przyjemny i ...gustownie urządzony, obsługa bardzo miła, miejsce przyjazne dzieciom, posiłki bardzo smaczne i duuuuuże.......Polecamy serdecznie!!!!Pozdrowienia dla Pani Helenki oraz wszystkich pań z obsługi. Justyna i Norbert z Mysłowic

13.08.2010, AndrzejG

Bardzo udany pobyt w lipcu 2010, pokoje czyste i przyjemne, posiłki super smaczne i bardzo okazałe. Pozdrawiam panią Helenkę i panie z obsługi. Proszę trzymać tak dalej !!! Gorąco polecam. Okolica spokojna, duży parking na samochody, blizko do centrum i plaży.

09.09.2010, WERONIKA KUBICZEK

POZDRAWIAM I DZIĘKUJĘ PANI HELENCE ZA MILE POBYTY BO BYLAM 2 RAZY W JEDNYM ROKU U PANI HELENKI 1 RAZ Z DZIADKAM I ZA TYDZIEN POJECHALAM Z RODZICAMI TEŻ DO PANI CHELENKI CHOC MAM 10 LAT TEZ MOGE OCENIAC I TO POZYTYWNIE DLA WSZYSTKICH I DLA PAN Z OBSLUGI TEŻ MYSLE ZE NAPEWNO ZAWITAM TAM POZDROWIENIA WERONIKA

02.02.2011, Lidia M

Potwierdzam wszystkie poniższe wpisy, "Danusia" gościła nas z mężem i wnuczkiem w ubiegłym roku, również w tym mamy już rezerwację. Jedynym mankamentem jest to, że czas tam za szybko mija:) Polecam. Do zobaczenia Pozdrawiam Lidia

23.02.2011, Beata Malinowska

Spędziłam w "Danusi", wraz z rodziną, miłe wakacje i miejsce to polecam innym Wczasowiczom. Pełny opis znajdziecie na mojej stronie: http://voyageforum.pl/threads/400-DW-quot-Danusia-quot-Jastrzębia-Góra

10.08.2011, Administrator

Serdecznie dziękujemy za wszystkie Państwa wpisy. Czekamy na dalsze opinie oraz sugestie odnośnie naszych usług. Pozdrawiamy znad morza:-)

29.08.2011, Łukasz i Asia

Dzisiaj wróciliśmy z JG i jesteśmy bardzo zadowoleni. Polecamy! Ośrodek bardzo ładny, w pokojach czysto, śniadania bardzo dobre i właściciele bardzo sympatyczni.

08.09.2011, Kamil i Paulina z Białobrzegów

Pokoje bardzo ładne czyste i zadbane w 100% warte swojej ceny. Właścicielka bardzo miła i sympatyczna. Jedzenie pyszne i duży wybór. Bezpiecznie i niedaleko morza. Spędziliśmy bardzo mile czas. Jeśli Jastrzębia Góra to tylko Dom Wczasowy Danusia !!! Pozdrawiamy Właścicieli :)

18.09.2011, Marta i Grzegorz P.

(13-23.VIII) Super miejsce,pełna dyskrecja, rewelacyjna obsługa. Nie było z niczym problemu,każda nasza prośba była spełniana. Właściciele "Danusi" Państwo Helenka i Arkadiusz perfekcjoniści. Czuliśmy się wspaniale. Polecamy każdemu. Pozdrawiamy

31.01.2012, Bożena i Wojtek z Zebrzydowic

Byliśmy u " Danusi" już cztery razy w tym roku jedziemy już piąty raz :) Właściciele bardzo mili i gościnni .Pokoje czyste i ładne,jedzenie bardzo smaczne i urozmaicone :) Przesyłamy pozdrowienia dla pani Helenki i jej męża :) do zobaczenia w lipcu :)

14.03.2012, Lidia

Bardzo miło wspominam pobyt u Danusi byliśmy tam 2 lata temu widzę dużo korzystnych zmian Pozdrawiam Lidia

16.06.2012, tomek

bardzo lajnie bylem tam i nawet dzisiaj wróciłem

31.07.2012, Paweł

BArdzo miło i przytulnie, właścicielka o wszystko sie troszczy... polecam dla osób z małymi dziecmi. 16.07.2012

06.08.2012, elżbieta

GORĄCO POLECAM ! Spędziliśmy u Pani Helenki i jej męża bardzo miłe chwile. Serdeczne dzięki za miłą obsługę ! Pozdrawiamy cały personel DANUSI ! Rodzina Kisserów z Warszawy

20.08.2012, Anna i Krzysztof Tutaj

Właśnie wróciliśmy z wczasów u Pani Danusi. Było super. Pyszne jedzenie, duże porcje, pokoje czyściutkie. Obsługa miła i uczynna. Wspaniały wypoczynek za przystępną cenę dla całej rodziny. Dzieci zachwycone. Polecam każdemu. P.S. Gorące pozdrowienia dla Pani Helenki i jej męża oraz całej obsługi.

22.08.2012, ELŻBIETA ciąg dalszy

...Czekano na nas z obiadem 2 godziny, gdy staliśmy w korkach. Wspaniały wypoczynek, wspaniała atmosfera. Wrócimy tu na pewno! Serdecznie pozdrawiamu i dziękujemy za wspaniałe sierpniowe wczasy. Ela Zawadzka i Krysia Dąbrowska z Warszawy.

22.08.2012, ELŻBIETA

Gdy zapragniemy wyjechać nad morze, to tylko do Jastrzębiej Góry i DW."DANUSIA". Piękny ośrodek, blisko do morza, a zarazem okolica cicha i spokojna. Obok wypożyczalnia rowerów i parę kroków do centrum i zejścia na plażę. Pokoje czyste i przytulne. Jedzonko smaczne i bardzo duże porcje. Pani Helenka zawsze uśmiechnięta, gościnna i bardzo miła. Personel kuchenny na czele z p. Elą sympatyczny i bez zarzutu...

23.08.2012, Marcin

Ośrodek blisko morza i centrum a przy tym w zacisznym miejscu, natomiast pokoje na zdjęciu wdają się bardziej okazałe niż w rzeczywistości. Ponadto w toalecie nieprzyjemny zapach z kanalizacji.

27.08.2012, Gosia

Bylismy z mezem u "Danusi" na przełomie lipca i sierpnia 2012r. ,to byl naprawde fantastyczny pobyt. Okolica cicha i spokojna,blisko do centrum i na plaże.Pokoje czyściutkie i przytulne.Pyszne jedzenie i naprawde duze porcje,jesli nic sie nie zmieni to napewno wrocimy za rok:)Pozdrowienia dla Pani Helenki i Jej Męza,oraz dla Pań z kuchni,oraz specialne usciski dla Gai,ktora umilala nam czas podczas wieczornych spacerów:) Gosia i Jacek Dobkowscy

29.08.2012, Anna i Krzysztof Tutaj

Właśnie wróciliśmy z wczasów u "Danusi". Było super. Pyszne jedzenie, duże porcje, pokoje czyściutkie. Obsługa miła i uczynna. Wspaniały wypoczynek za przystępną cenę dla całej rodziny. Dzieci zachwycone. Polecam każdemu. P.S. Gorące pozdrowienia dla Pani Helenki i jej męża oraz całej obsługi.

12.05.2013, Hanna i Ryszard

Spędziliśmy wspaniałe 5 dni w "Danusi" - było fantastycznie: uśmiechnięta właścicielka, miła atmosfera, czyściutko, sprawna obsługa, swoboda, no i pyszne domowe jedzenie zawsze świeże, gorące i w dużych porcjach. Można czuć się jak w domu i to za przystępną cenę. W dodatku miejsce spokojne i wszędzie blisko. Pozdrawiamy właścicieli i obsługę Majewscy z Pleszewa

04.06.2013,  Iwona z rodziną ciąg dalszy

...Wszędzie czysto, pachnąco i do dyspozycji dodatkowo naczynia, sztućce, lodówka a także wszystko do grilla. Rodziny z dziećmi też mają tu super udogodnienia, sprzęt, gry i zabawki. Mieliśmy też szczęście, że była piękna pogoda, a 10-15 minutowy spacerek prowadził nas albo nad morze albo do centrum z różnymi atrakacjami. SUPER!!! POLECAMY!!! Iwona i Zbigniew Lewandowscy

04.06.2013, 04.06.2013; Iwona z rodziną

Znalazłam to miejsce w internecie sugerując się opiniami i bardzo dobrze! Posesja kameralnie położona otoczona drzewami z których słychać piękny śpiew ptaków. Właściciele sympatyczni i pomocni, naprawdę "z głową" urządzili wszystkie pomieszczenia i podwórko zwłaszcza że za dużo miejsca nie mieli, a każdy gość ma komfort wypoczynku. Jedzonko bardzo smaczne i do syta! Brawa dla kucharek! ...

03.07.2013, Dominik i Kasia Michalak (Kacper i Karol) ciąg dalszy

...- wspaniali wlasciciele - zyczliwi, pomocni - "zorientowani na klienta" - blisko Morza, spokojna uliczka, blisko do centrum Minusy - niemal brak, mozna pomyslec o renowacji pokoi (choc sa bardzo OK i byle inwestycje nie wplynely na cene - byloby idealnie). Polecamy ! PS: Romet moze sie uczyc od Was ;)

03.07.2013, Dominik i Kasia Michalak (Kacper i Karol)

W Danusi bylismy juz dwukrotnie w 2013 (majowka i 2 tygodnie czerwca). To miejsce do ktorego warto wracac, chyba najlepsze w Jastrzebiej wazac cena do jakosc. Plusy: - najlepsza kucharka na Pomorzu (choc z Lodzi :), smaczne -domowe jedzenie, zwlaszcza ryba w piatek - rewelacja :). - idealne dla rodzin z dziecmi (ala apartamenty)...

07.07.2013, Tomek i Ania Aleksandrów Łódzki

Wspaniałe miejsce. Polecamy gorąco. Nasze dzieci zachwycone, zwłaszcza 6-letni Filip po wieczorze pirackim i codziennych zabawach w świetlicy. Jedzenie to mistrzostwo świata, gratulacje dla szefowej kuchni. Porcje ogromne i niesamowicie smaczne. Serdecznie pozdrawiamy właścicieli i całą obsługę.

08.07.2013, Anita Kuchta z załogą ciąg dalszy

...dzieciaki stwierdziły,ze za tydzień do Pani wracamy,na te okoliczność Martynka zostawiła swój ulubiony widlec z króliczkiem w suszarce w domku letniskowym:))Pozdrawiamy serdecznie i polecamy wszystkim wczasowiczom.Do zobaczenia !

08.07.2013, Anita Kuchta z załogą

Miło i sympatycznie spedziliśmy u p.Helenki weekend (6-7 lipiec br.)z rodziną,polecam szczególnie dla osób z dziećmi-jest plac zabaw,jest spokojnie,czysto ,cicho,blisko do centrum,i przede wszystkim do morza,obsługa przyjazna i rzetelna,a p.Helenka to super babka:)...

20.07.2013, Krystian,Blanka i Mateusz Wiech ciąg dalszy

...Bardzo smaczne, urozmaicone, domowe jedzenie do syta:). Rewelacyjne jest zaciszne położenie "Danusi", a mimo to wszędzie blisko - na plażę, do centrum, a nawet do latarni w Rozewiu (trochę dłuższy spacer). Gorąco polecamy-rodzinka z Rudy Śląskiej (29.06-12.07.13)

20.07.2013, Krystian,Blanka i Mateusz Wiech

Serdecznie pozdrawiamy przemiłych właścicieli panią Helenkę i pana Arka, dla nas są the best. Równie serdecznie pozdrawiamy miłą obsługę z panią Elą na czele i panią Elwirę. Drugi rok z rzędu gościliśmy w "Danusi" i na pewno jeszcze tam wrócimy (może już za rok :)). Wspaniałe miejsce na odpoczynek z dziećmi, nawet tymi wyrośniętymi:). Wszędzie czyściutko...

13.08.2013, 13.08.2013, Sylwia

Bardzo miło spędziliśmy czas w tak przygotowanym miejscu. Bardzo uprzejmi właściciele, fachowa obsługa. Pokoje przyjemnie urządzone, przy każdym łazienka. Do tego przygotowane miejsce z różnymi grami, tak że nawet w chłodne dni jest co robić. Jedzenie bardzo smaczne i bardzo duże porcje. Polecam każdemu, kto chce naprawdę wypocząć. :-)

02.09.2013, marysia

Byłam w lipcu w domu wczasowym Danusia. Sugerowałam się opiniami z tej strony ale niestety się zawiodłąm jedzenie dobre ale żadnej twórczej sugestii ze strony kucharek tylko ziemniaki i ziemniaki na obiad niewiem czy nad morzem nie je się klusek. Panie obsługujące niemiłe zero usmiechu na twarzy jakby były tam z przymusu. A ten smród z kanalizacji okropny. Nie polecam tego domu wczasowego. Jedyne co sie tam udało to pogoda!!!!!!!!!!!

02.09.2013, Marcin

100%super polecam

05.09.2013, Joanna

w 100% zgadzam się z Marcinem. Bardzo przyjemne miejsce, miła obsługa, świetne miejsce na wypoczynek z dzieckiem, dobra lokalizacja i smaczne jedzenie.

07.09.2013, Jola i Marcin z Raciborza, pok. 26

Gorąco polecamy DOM WCZASOWY DANUSIA. Przemiła obsługa, pyszne jedzenie, przytulne i czyste pokoje oraz cisza, spokój. Z tego miejsca jest wszędzie blisko ( plaża, centrum, przystanek autobusowy).Idealne miejsce na wypoczynek. Z pewnością jeszcze odwiedzimy to miejsce i wybierzemy "Danusię". Jeszcze raz dziękujemy za cudowne wakacje. Pozdrawiamy!

12.05.2014, ania

extra

30.07.2014, Krzysiek

polecam:)

31.07.2014, Magda

Pobyt w czerwcu. Polecamy. Cicho, spokojnie, dzieci mają miejsce do zabawy. Plaża bardzo blisko. Pokój wygodny, jedzenie pyszne.

10.08.2014, Beata Nowak

Byliśmy w tym ośrodku już drugi raz. Rewelacyjna obsługa, jedzenie pyszne, piękna okolica. Właścicielka pani Helenka jest przemiłą osobą. Polecamy wszystkim a szczególnie rodzinom z dziećmi. Na pewno jeszcze kiedyś tam wrócimy. Dziękujemy za wszystko i pozdrawiamy. Nowaki z Poznania.

15.08.2014, Radek

Byliśmy w miesiącu sierpień 2014 rok, położenie DW Danusia bardzo blisko morza, bardzo dobre wyżywienie, miła obsługa. Pokoje czyste i zadbane. Gospodarze DW Danusia bardzo przyjemni i uczynni. Polecam.

19.08.2014, kRYSTIAN..

A gdzie PMaciej i p Danusia..

06.10.2014, Teresa

jeszcze nie byłam u Was ale przede wszystkim strona www jest bardzo czytelna i wszystkiego mogłam się dowiedzieć. Dzięki. Być może będę coś rezerwować na kilka dni dla 2 osób (małżeństwo, jeszcze nie emeryci). Do zobaczenia

20.04.2015, MACIEJ

Ja juz nic nie prowadze i nie przyjezdzam do Jastrzebiej Gory..tak nieraz w zyciu bywa..mama zmarla..tj p.Danusia..Pozdrawiam p.Krystiana..

21.04.2015, Ania

Byłam z dziećmi w zeszłym roku i było super!!! Czysto,smacznie,do morza blisko. W tym roku jadę tam znowu!!! Już nie mogę się doczekać :)

09.07.2015, 09.07.2015, RODZINKA ZIELIŃSKICH BRZEG DOLNY ciąg dalszy

...WŁAŚCICIELE I PERSONEL BARDZO SYMPATYCZNY I MIŁY....WSZYSTKIM BARDZO MOCNO I GORĄCO POLECAMY "DANUSIĘ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :):):):) JEŚLI SIE UDA NAM WYJECHAĆ W PRZYSZŁYM ROKU NA WCZASY TO WRÓCIMY DO WAS NA 100 % P.S. POZDRAWIAMY WŁAŚCICIELI PANIĄ HELENKĘ I PANA ARKA ORAZ PERSONEL PANIĄ GOSIĘ WERONIKĘ I ELWIRĘ....SZCZEGÓLNIEPOZDROWIENIA I CAŁUSY OD SZYMONKA MAMY NADZIĘJĘ, ZE DO ZOBACZENIA....

09.07.2015, RODZINKA ZIELIŃSKICH BRZEG DOLNY

BARDZO ALE TO BARDZO CHCIELIBYŚMY JESZCZE RAZ PODZIĘKOWAĆ ZA WSPANIAŁY POBYT....ATMOSFERA PRZEMIŁA, RODZINNA....SPOKÓJ I RELAX.....DO PLAZY JAK I DO CENTRUM BLISKO.....DLA DZIECI SUPER ZABAWNE I CIEKAWE ANIMACJE, KTÓRE SZCZEGÓLNIE UWIELBIAŁA WERONICZKA, DO DYSPOZYCJI PLACE ZABAW .....CO DO KUCHNI, TO PO PROSTU EXTRA SMACZNE PYSZNE XXL POSIŁKI , DUŻE PORCJE.....W POKOJACH CZYSTO I PRZYJEMNIE......

11.08.2015, Bożena i Wojtek z Zebrzydowic

Odwiedziliśmy Danusię po raz ósmy :) Jak zawsze bardzo zadowoleni :) jedzenie super! pokoje czyste i wygodne :) właściciele bardzo życzliwi :) animacje dla dzieci dwa razy w tygodniu -nasz synek bardzo zadowolony :) świetlica wyposażona w różnego rodzaju zabawki :) każde dziecko znajdzie coś dla siebie.Blisko do morza ...wrócimy znowu za rok : :) :) :) Pozdrowienia dla pani Helenki i męża :) uściski dla Gapy :)

18.08.2015, Wczasowicze z Jarocina

Jeżeli ktoś zastanawia się jeszcze nad tym ośrodkiem to niech nie czeka bo straci okazje spędzenia suuuper wypoczynku. Właściciele przemili, miejsce przyjazne dzieciom ale i dorosłym, fachowa obsługa, wypasione jedzenie :) . Duży teren ośrodka, także jest gdzie posiedzieć, świetlica dla najmłodszych ale i nie tylko, pokoje przestrzenne i można by tak jeszcze pisać!!! Spędziliśmy z mężem i dzieckiem wspaniały urlop, jeszcze raz bardzo dziękujemy i mamy nadzieję, że do zobaczenia. Gorąco pozdrawiamy z Jarocna

25.08.2015, Marcin

Odwiedziliśmy DW "Danusia" w tym roku po raz pierwszy i gorąco możemy go polecić. Doskonała obsługa, pokoje schludne i wygodne, bardzo smaczne wyżywienie, wszystko właściwie jest do dogadania i uzgodnienia - bardzo miło wspominam nasze 10 dni jakie z żoną i synkiem spędziliśmy w Jastrzębiej Górze. Zwłaszcza dla rodziców z dziećmi oferta wygląda bardzo dobrze - na terenie ośrodka lub w poblizu animacje dla dzieci pełne aktrakcji, do tego niedaleko położone place zabaw... Super, po prostu super !

30.08.2015, beata ługowska

polecam bardzo dobre i smaczne posiłki mili właściciele i miła obsługa czysto i cicho polecam

29.05.2016, Ania

Gorąco polecam Brzozowy Gaj, Jastrzębia Góra ;) Komfortowe domki w cichym i spokojnym miejscu. Bardzo mili i otwarci właściciele. Mimo, że pogoda nie do końca nas rozpieszczała było super. Już tęsknimy ;)

12.07.2016, Janina Zajkowska

Nie zaluje swojej decyzji, było smacznie, czysto, domowo. Jedzonko paluszki lizac!!!!, w sympatyczny sposób podane!!!!! Jest wszystko co potrzeba !!!! POZDROWIONKA dla WSZYSTKICH z ul.Gornej !!!!! Gratuluje i jeszcze raz POZDRAWIAM :) :) :)

30.07.2016, Stanisław Jabłoński

Serdeczne dzięki za miło spędzony czas, bardzo dobre jedzenie, milą obsługę. Polecamy Państwa ośrodek dla wszystkich wraz z rodzinami którzy chcą odpocząć w miłej atmosferze. Jeszcze raz dzięki.

15.08.2016, Ada i Jacek z Łodzi ciąg dalszy

...Mimo że pogoda Nam średnio dopisała...to rekompensowały nam niedogodności wspaniała kuchnia pyszne śniadania i obiady ukłony dla Pani Kucharki jak również dla Pań z obsługi. Byliśmy tam pierwszy raz ale nie ostatni... jeśli taki sam klimat jest w Zakopanem to jedziemy w ciemno ;) Serdecznie dziękujemy i jeszcze raz życzymy wszystkiego dobrego Jacek i Ada.

15.08.2016, Ada i Jacek z Łodzi

Ośrodek...!!! to miejsce było dla Nas prawie jak własny Dom. Cisza, spokój i miła pomoc Pana Właściciela kiedy potrzebowaliśmy pomocy przy rowerach i autku... :) Warto a nawet trzeba się zatrzymać u Państwa Kuldanek w Jastrzębiej Górze taki klimat zdarza się raz na tysiąc obiektów...

15.08.2016, Anna Piotr Napiórkowscy

serdecznie dziekójemy za bardzo miło obsługe bardzo miłe przytólne pokoje no i wyżywienie jest super jeszcze raz dziękujemy i pozdrawiamy:) do miłego zobaczenia

22.08.2016, Kazimierz Iwona

Kurs coś mi tu nie pasuje warunki jak na tą cenę mogą być ale jedzenie to porażka Masakra,nie wiem skąd te pochwały wyżej ale można się domyślać.

24.08.2016, Paulina i Daniel Pcim ciąg dalszy

Mój mąż jest na diecie i nawet to zostało uwzględnione przy przygotowaniach posiłków za co jesteśmy bardzo wdzięczni. Będziemy bardzo mile wspominać spędzone tu 10 dni :) OW DANUSIA polecę każdemu a jeśli będzie nam kiedyś dane to na pewno tu wrócimy :) Pozdrawiamy !

24.08.2016, Paulina i Daniel Pcim

Nie wiem kto pisał ten ostatni komentarz,ale nie ma się on nijak do rzeczywistości!Jedzenie super jak to się mówi "jak u mamy" (jak ktoś chce jeść ośmiorniczki i ślimaczki to niech jeździ do hoteli 5* ) nie wyszliśmy ani raz ze stołówki głodni wręcz przeciwnie :) Przemiła obsługa właściciele bardzo mili i serdeczni.

04.06.2017, Justyna

Właścicielka strasznie nieprzyjemna ,zadzwoniłam 18.02 czyli o 2 minuty spóźnienia i nawet rozmawiać nie chciała ze mną. Po prostu hamstwo i brak szacunku dla czlowieka!!!

05.06.2017, własciciel

Zapomniała Pani dodać, że godzina 18.02 -niedziela Zielone Świątki. Informacja, z mojej strony, była krótka:' Zapraszam jutro między 9 a 18' i tyle. Pozdrawiam Niezadowoloną Klientkę.

11.06.2017, Przemek , Ola i Ala

Atmosfera super , przemiła obsługa i właściciele , posiłki smaczne i obfite ( dziwią nas krytyczne komentarze dotyczące jedzenia!!! ) . Z pewnością wrócimy tu jeszcze i z czystym sumieniem polecimy obiekt rodzinie i znajomym. Pozdrawiamy właścicieli :)

01.07.2017, Barbara Wiater

Pozdrowienia dla właścicieli Ośrodka i personelu. Byliśmy z dziećmi na wczasach w sierpniu 2016r. Bardzo miła obsługa, smaczne posiłki, idealne miejsce na odpoczynek. Jesteśmy bardzo zadowoleni, gorąco polecamy.

11.07.2017, Danuta

Super ośrodek miło czysto i przytulnie pyszne jedzenie dla dzieci wiele atrakcji gorąco polecam Pozdrawiam miłych właścicieli .Danuta z mężem

23.07.2017, Dorota Subocz

Przyjeżdżam do Państwa Kuldanek od 2008 roku,już sama liczba moich pobytów w Danusi mówi sama za siebie,jest super,świetne jedzenie,zadbany,czysty obiekt,przemili właściciele i personel techniczny,polecam .

28.07.2017, Klaudia z rodziną

Cudowne miejsce na wypoczynek,przepiękna okolica,czyste,zadbane pokoje,smaczne posiłki i fantastyczny personel.Właściciele przemili i zawsze pomocni,przystępne ceny.Polecam, tu można świetnie odpocząć.Jak urlop to tylko w Danusi!!!

28.07.2017, Pobyt16-26 07.2017rGoscie zCzestochowy pokoj 20i21

Bardzo czyściutkie pokoje.Przepyszne i obfite posiłki za które dziękujemy pani kucharce.Dziękujemy miłej i sympatycznej pani kelnerce a przede wszystkim podziękowania dla przesympatycznych właścicieli domu wczasowego ''DANUSIA''oraz pozostałej obsłudze. Bardzo szczerze polecamy przyszłym wczasowiczom.

30.07.2017, M.B .Ługowscy

REWELACJA ZDECYDOWANIE POLECAMY CISZA SPOKÓJ WSPANIAŁE JEDZENIE MILI GOSPODARZE NA PEWNO TU WRÓCIMY POZDROWIENIA DLA PANI HELENKI I MĘZA RAZ PAN Z OBSŁUGI

30.07.2017, Dwie rodziny z Ostrołęki

Z czystym sumieniem polecamy OW Danusia i dziękujemy za pobyt. Super kontakt z właścicielką od momentu rezerwacji. Na miejscu - sympatycznie, wszystko zgodnie z ofertą, bez nieprzyjemnych niespodzianek. Cały zespół profesjonalny, pomocny, a kuchnia - bajka :)

16.08.2017, Dwie rodziny z Białegostoku

Pobyt u Danusi wspominamy za rewelacyjny 10/10! Jedzenie baardzo smaczne oraz obfite, każdy się naje!! Pokoje czyste, zadbane. Obsługa oraz właściciele pomocni, przesympatyczni. Byliśmy pierwszy raz w Jastrzębiej Górze i napewno wrócimy do Danusi! Szczerze polecam, a w szczególności dla rodzin z dziećmi. Do plaży spacerkiem 5 minut.

28.08.2017, Malwina z rodziną

Dziękujemy za cudowny pobyt, jak odpoczywać i miło spędzać czas, to tylko w Państwa ośrodku. Nareszcie udało nam się znaleźć miejsce odpowiadające naszym oczekiwaniom. Pokoje czyste, wygodne, pachnące, łazienka również. Dwie fajne sale zabaw dla dzieci i dla tych starszych też ;-) , Duży taras do odpoczynku. Parking na szóstkę z plusem, co się rzadko zdarza - auta nie są pozastawiane przez inne samochody wczasowiczów. W każdej chwili można wjechać lub wyjechać z parkingu. Śniadania i obiadokolacje super, ogromne porcje i bardzo smaczne, deserki - niespodzianki również. Właściciele bardzo mili, bardzo uprzejma i sympatyczna obsługa ośrodka. Fenomenalne animacje dla dzieci. Dziękujemy jeszcze raz, będziemy polecać i na pewno jeszcze wrócimy.

01.09.2017, G.K. Świchoccy

Przychylamy się do zamieszczonych opinii - czyste pokoje , miła obsługa , kontaktowi właściciele i dobre jedzenie w wymiarze XL - dziękujemy!

Zapraszamy również

Zakopane Willa Centrum

Domki nad morzem

Kontakt

Skontaktuj się z nami

DOM WCZASOWY DANUSIA
ul. Górna 3, 84-104 Jastrzębia Góra
tel. 58 7744775  kom. 888 386 765
kontakt: PN-PT  9ºº-18ºº, SOB 9ºº-15ºº  dwdanusia@gmail.com

Chcąc poznać cenę pobytu nie zapomnij o podaniu terminu pobytu, ilości osób oraz wieku ewentualnych dzieci.